Registrace na závody České Enduro Serie spuštěna!

Author

Vzhledem k postupně se rozvolňujícím opatřením již není nutné odkládat start této sezony. První závod letošního roku, Giant Enduro Race Klínovec, se tak uskuteční v termínu 13.-14.6.2020.

Registrace na závody České Enduro Serie spuštěna!

Sezóna 2020 se nezadržitelně blíží a první závod, Giant Enduro Race Klínovec, odstartuje zhruba za jeden měsíc. Přípravy vrcholí, plány a nápady se pomalu realizují a tak nastal ten správný čas, aby se rozjela naplno i registrace! Od dnešního dne tak máte možnost registrovat se na závody České Enduro Serie 2020. Počet míst je omezen!!! Kapacity budeme průběžně navyšovat dle postupných uvolňování opatření, nyní ovšem platí toto vymezení. Zajistěte si tak raději své místo již dnes! Buďte mezi prvními 100 registrovanými na Giant Enduro Race Klínovec. Zároveň se mohou všichni účastníci spolehnout na 100% vrácení startovného v případě, že by musel být závod z jakéhokoli důvodu zrušen.

UPDATE: Všechny kategorie a tratě budou prozatím omezeny maximálním počtem 100 účastníků, tzn. dětské závody - souhrnně všechny kategorie 100 dětí, kategorie Hobby – max. 100 startujících, kategorie Race – 100 startujících

Na co vše se můžete těšit? Bude pro vás připravené 6 ověřených lokalit, které se v seriálu objevili i v minulém roce - Klínovec, Zadov, Ještěd, Mála Morávka, Špičák (šumava) a Kouty nad Desnou. Co je ale důležité, je to, že naším cílem bude na každé lokalitě přidat alespoň 1-2 nové erzety, pokud nám vše úřady povolí. Pevně věříme, že se nám to podaří, ale kde to okolnosti třeba nedovolí, tak vymyslíme různé nové zkratky, propojky, aby to závodění bylo zase pestřejší a zábavnější!

Mimo tratě na vás bude čekat i pár dalších novinek, které budeme postupně zveřejňovat. Ve zkratce ale můžeme nastínit, tolik potřebné servisní depo o které se letos postará nový partner Kolofix, budeme se snažit v rámci hygienických opatření zajistit občerstvení pro účastníky. Minimálně udělat balíčky od partnera Nutrend, které dostanete při prezenci. O foto se postará náš dvorní fotograf Jára Sijka. Zkrátka nepříjdou ani fanoušci novinek, nových produktů, bude na vás čekat nespočet testovacích kol od našich partnerů Giant, Trek a další.
 6100877

Již od pátku můžete trénovat a to od 13:00. Všechny trasy však budou připraveny v sobotu do 11:00. Prezence a registrace na místě bude probíhat pouze v sobotu od 14:00 do 18:00 O hygienických nařízeních, které bude nutné dodržovat Vás budeme informovat zvlášť v novém článku.

Využijte všech dostupných možností, které náš seriál nabízí. Neplaťte za startovné víc, než je třeba. Na všech závodech letošního 8. ročníku České Enduro Serie můžete využít koncept permanentních slev na startovném. Elektronické permanentky Česká Enduro Série 2020 ve dvou variantách platí pro celou sezónu 2020, je vystavena na konkrétní jméno, tudíž není přenosná. Permanentku nelze uplatnit na partnerské závody. Další množností, jak ušetřit na startovném, je včasné přihlášení a zaplacení startovného předem přes on-line registrační systém na webu ČES. U každé registraci na Vás čeká limitovaná edice závodního trika Czech Enduro Rider 2020. 
czech enduro rider

T-Mobile Česká Enduro Serie

Author T-Mobile Česká Enduro Serie

9. ročník T- Mobile České Enduro Serie reprezentuje původní myšlenku MTB: návrat k přírodě a přátelské neformální atmosféře a zároveň kombinuje všechny MTB dovednosti - vytrvalost, techniku, strategii a rozvahu.

General PartnerT-Mobile
Main partnersTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
General media partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartnersSportHelp
Cyklostar
SuppliersBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Media partnerMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Race partnersGiant
Camelbak