Česká Enduro Série 2020 - Kalendář

Author

Česká Enduro Série vstoupí příští rok již do své osmé sezóny. Nová lokalita, několik změn na tratích, zajímavé novinky a spoustu zábavy, to je to, co pro vás na 2020 chystáme. Berte kalendáře či diáře a pečlivě si poznamenejte těchto 7 víkendů.

Česká Enduro Série 2020 - Kalendář

První závod bude hostit oblíbená moravská lokalita Kouty, která se postará o pořádný rozjezd do závodního kolotoče. Upravené erzety, hrabanky, kořeny, kameny, prostě nás bude čekat to pravé enduro! Pokračovat budeme na severozápadě Čech a to na Klínovci, kde by mohlo vzniknout zase něco nového ale hlavně je Klínovec zařazen do světové série EWS Qualifier! Třetí zastávkou bude šumavský Zadov, který se z červnového termínu přesouvá na první víkend prázdnin a ani zde nebudou chybět nějaké ty hrabankové novinky!

Začátkem srpna se přesuneme do Liberce, pod Ještěd. Máte se na co těšit. Připravujeme pro Vás zcela nové erzety pod taktovkou Kamila Tatarkoviče a jeho FDF týmu. YEAH BOY! Poté se přesuneme zpět na Moravu, konkrétně do oblíbené Malé Morávky. Předposlední zastávka bude opět na Šumavě, v nejznámějším českém bikeparku Špičák, který pořádně prověří všechny enduro nadšence! Špičák bude mimo jiné druhou a poslední zastávkou EWS Qualifier v ČR.

Všímavější čtenáři určitě zaznamenali zmínku o sedmi podnicích, přičemž jsme jich doposuť zmínili jen šest. Poslední podnik je i pro nás v tuto chvíli velkou neznámou. Zatím jen víme, že se uskuteční 3.-4. října a nebude započítáván do průběžného pořadí. Nezbývá nic jiného než se nechat překvapit.

Máme pro vás připraveno i několik dalších novinek a vše budeme postupně zveřejňovat a prezentovat. Budou dětské závody, bude jedna nová kategorie, rozšířené služby, doprovodný program a mnohem víc! Máte se na co těšit.

plakát

T-Mobile Česká Enduro Serie

Author T-Mobile Česká Enduro Serie

9. ročník T- Mobile České Enduro Serie reprezentuje původní myšlenku MTB: návrat k přírodě a přátelské neformální atmosféře a zároveň kombinuje všechny MTB dovednosti - vytrvalost, techniku, strategii a rozvahu.

General PartnerT-Mobile
Main partnersTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
General media partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartnersSportHelp
Cyklostar
SuppliersBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Media partnerMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Race partnersGiant
Camelbak