Vyměňte enduro kolo za běžky a přijeďte na Stopu pro život

Autor

Nastal čas zazimovat svá enduro kola a přejít na běžky!!! Zima se nám hlásí o slovo a my máme velkou radost, že Ti můžeme oznámit termíny pro 11. sezonu Stopy pro život. Termíny závodů jsou k náhlednutí níže. Těšíš se?

Vyměňte enduro kolo za běžky a přijeďte na Stopu pro život

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud chceš, aby Ti nic neuniklo, tak nás nezapomeň sledovat na našich sociálních sítích a webu.

Facebook – https://www.facebook.com/stopaprozivot

Instagram – https://www.instagram.com/stopaprozivot/

Web - https://www.stopaprozivot.cz/ 

Vzhledem k situaci s Covid-19 bychom vás rádi informovali a zároveň ubezpečili o tom, že pokud nebude zákaz vycházení a bude sníh, tak Stopa pro život se uskuteční. To jsou jediné dvě překážky, které nás zastaví. Máme připraveno několik variant, které podléhají jednotlivým úrovním PES a zdraví žádného účastníka tak není ohroženo. Po zkušenostech s pořádáním závodů Kolo pro život víme, co očekávat a na co se připravit. Máme také vytvořený hygienický manuál, a tak se není čeho bát!

Pokud bychom se dostali do situace, kdy nebudeme schopni nějaký závod uskutečnit, tak ti startovné převedeme na další závod. V případě, že se přihlásíš na poslední závod sezony a neuskutečnil by se, tak ti startovné převedeme do dalšího ročníku.

Organizátoři Stopy pro život se rozhodli pro včasnou změnu termínu u prvního závodu VIAMONT Ve stope Zlaté lyže, která se měla uskutečnit tento víkend 16.1.2021. Místo akce, oblíbená Vysočina Arena, zůstává. Nový termín je naplánován na sobotu 13. února. Pokud tedy vše půjde podle plánu, 11. Sezona Stopy pro život odstartuje Jilemnickou 50 na konci ledna.

Otvírák letošního ročníku Stopy pro život bude jak bylo psáno výše Jilemnická 50, která proběhne vzhledem k současné situaci v jiné podobě. Akci není bohužel možné uspořádat tak, jak jsme zvyklí, nicméně slíbili jsme, že si s nastalou situací poradíme, a tak se také stalo. Zdraví nás všech je na prvním místě, nicméně věříme, že občasný pohyb na čerstvém vzduchu může lidské tělo řádně povzbudit.

Jak to bude vypadat?

Registrace v původním formátu byla z logických důvodů zastavena, nebylo by od nás ukázkou fair play vybírat startovné a slibovat hory doly. Trasy pro vás však průběžně upravujeme, proto je tu možnost zažít Jilemnickou 50 individuálně a zároveň podpořit nás, běžkařské nadšence z ČKS SKI Jilemnice, zakoupením příspěvku na úpravu tras, které pro vás tradičně upravujeme nejen na Roudnici, ale např. i na Horních Mísečkách.

Projeďte si individuálně upravené trasy v souladu s opatřeními Vlády ČR!

Kdy a kde?

Od pátku 29. 1. 2021 do neděle 31. 1. 2021 je pro Vás v časech

• Pá – 9:00 – 18:00
• So – 9:00 – 18:00
• Ne – 9:00 – 16:00

Připravena časomíra v místě původního startu a cíle na Roudnici, kde je možné si individuálně projet trasu s měřeným časem. Více informací na webu Stopa pro život 

Děkujeme za podporu a těšíme se na Tebe na startu!

Organizační tým Stopy pro život

stopa

 

TV Nova generálním mediálním partnerem T-Mobile Česká Enduro Série
Autor


Novým generálním mediálním partnerem cyklistického seriálu T-Mobile Česká Enduro Série se od sezony 2021 stává TV Nova.

Česká Enduro Série, největší enduro MTB seriál v ČR i Evropě pro širokou veřejnost, má za sebou rok plný výzev. A přestože se organizátoři v roce 2020 museli vyrovnat s mnoha překážkami, síla projektu i celé cyklistiky se naplno ukázala ve schopnosti přizpůsobit se novým podmínkám a nadále přinášet radost tisícům účastníků a fanoušků po celé republice

Pokračovat ve čtení

T-Mobile Česká Enduro Serie

Autor T-Mobile Česká Enduro Serie

9. ročník T- Mobile České Enduro Serie reprezentuje původní myšlenku MTB: návrat k přírodě a přátelské neformální atmosféře a zároveň kombinuje všechny MTB dovednosti - vytrvalost, techniku, strategii a rozvahu.

Generální partnerT-Mobile
Hlavní partneřiTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
Generální mediální partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartneřiSportHelp
Cyklostar
DodavateléBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Mediální partneřiMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Partneři závoduGiant
Camelbak