Poslední závod letošní sezony je tady! Enduro Race Špičák 12.-13.9.2020

Autor

Poslední závod letošní super vydařené sezony je tady. Zde jsou nejdůležitější informace k závodu Enduro Race Špičák, který se uskuteční již tento víkend 12.-13.9.2020

Poslední závod letošní sezony je tady! Enduro Race Špičák 12.-13.9.2020

Prosíme všechny závodníky i díváky o dodržování hygienických nařízení!!! V areálu ve vnitřních prostorech je zapotřebí nosít roušku a dodržovat 2m rozestupy. Pravidelně si mýt ruce teplou vodou a mýdlem, používat dezinfekci rukou. Roušku musíte mít i ve frontě na lanovku, při jízdě na lanovce i vystupu. PROSÍME O DODRŽOVÁNÍ. 

Venku Vás prosím také o dodržování 2m rozestupů, jak při prezenci, občerstvení tak i při vyhlášení. Nechceme si to preci na posledním závodě pokazit. :) Dezinfekce bude jako vždy na několika místech k použití. Areál nabízí k odprodeji jednorázové roušky. 


PARKOVÁNÍ

PARKOVIŠTĚ A MÍSTO PRO STANOVÁNÍ JE PŘEDEVŠÍM NA PARKOVIŠTI P1 a P3. Parkování v areálu závodu je omezené na minimum aut. Jakmile se zaplní bude uzavřeno. Proto Vás všechny prosím využívejte parkoviště P1 a P3. Děkujeme za pochopení. 

mapa parkování

PREZENCE

Prezence bude otevřena v sobotu od 14:00 do 18:00 v areálu závodu. Vydávají se pouze startovní čísla, čipy až v neděli 20 minut před startem. Výdej čipů ve stánku SportSoft.
Nezapomeňte si prosím vyzvednout závodní triko, pokud máte objednané. Stačí nahlásit své jméno a příjmení. Děkujeme.

TRÉNINK

Tratě budou připravené k tréninku v pátek od 12:00.
V sobotu oficiální trénink od 09:00 do 18:00

 

DĚTSKÉ ZÁVODY

Nedělní hlavní závod začíná od 09:00, kdy se do transferu vydá kategorie ROOKIE a poté GROM. Moderátor bude vyvolávat děti k startovní bráně. Start je v areálu závodu. Kategorie Rookie jede celkem 3RZ, kategorie Grom jede celkem 2RZ.

GROM – jede RZ2 a RZ5, na poslední se vyveze lanovkou.
ROOKIE – jede RZ2, RZ3 a RZ5, na poslední se vyvezou lanovkou.

RACE,HOBBY

Hlavní závod startuje hned po dětské kategorii. Vyjíždět se bude v 5min intervalech, kdy se do závodu vydá vždy 10 závodníků. Startovat se bude v obráceném pořadí, tedy nejvyšší číslo kategorie Hobby pojede první, nejnižší číslo kategorie Race vystartuje poslední.

HOBBY – jede RZ2, RZ3, RZ4 a RZ5. Na poslední se vyvezou lanovkou.
RACE – jede všech pět rychlostních zkoušek, přičemž na poslední se vyveze lanovkou.

Odkaz na startovku: https://sportsoft.cz/Related/2020/Enduro-Race-%C5%A0pi%C4%8D%C3%A1k_5368_startovky/cs_20200912_end_startovka_spicak_vol2.pdf

OBČERSTVOVACÍ STANICE NUTREND

Stánek NUTREND bude umístěn v areálu závodu, kde bude k dispozici sportovní výžíva NUTREND, ovoce, oříšky, voda a ionťák.

SERVISNÍ DEPO KOLOFIX

v letošním roce se můžete těšit na profesionální servisní depo od našeho partnera KOLOFIX. K dispozici Vám budou mechanici od soboty do neděle.

MYTÍ KOL

Mytí kol bude pro Vás připraveno u hlavní poklad v areálu závodu.

WC
Areál nabízí dostatečnou kapacitu toalet.

Špičák FB Post1 WEB

T-Mobile Česká Enduro Serie

Autor T-Mobile Česká Enduro Serie

9. ročník T- Mobile České Enduro Serie reprezentuje původní myšlenku MTB: návrat k přírodě a přátelské neformální atmosféře a zároveň kombinuje všechny MTB dovednosti - vytrvalost, techniku, strategii a rozvahu.

Generální partnerT-Mobile
Hlavní partneřiTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
Generální mediální partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartneřiSportHelp
Cyklostar
DodavateléBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Mediální partneřiMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Partneři závoduGiant
Camelbak